ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, προς αναβολή ο προημιτελικός με Περιστέρι

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την EuroLeague
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Σε έλεγχο που έγινε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, προέκυψαν νέα κρούσματα κορονοϊού, ανεβάζοντας τον αριθμό εντός της ομάδας. Προς αναβολή ο προημιτελικός του Κυπέλλου (10/2, 20:00) με το Περιστέρι.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αφού κατόπιν νέου ελέγχου που έγινε στην ομάδα, προέκυψαν κι άλλα νέα κρούσματα -γίνονται επαναληπτικά τεστ για να φανεί ο ακριβής αριθμός των νέων κρουσμάτων.

Έτσι, ο αριθμός ανέβηκε σε σχέση με τα τέσσερα (4) που ήταν ήδη γνωστά μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου - τρεις εξ αυτών μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague. Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε, αναβλήθηκε κι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Basket League.

Όταν επιβεβαιωθεί, ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στο Περιστέρι (20/1, 20:00) αναμένεται να αναβληθεί και να οριστεί σε επόμενη ημερομηνία.

Σε ό,τι αφορά στα άλλα τρία παιχνίδια του θεσμού (Κολοσσός - Προμηθέας, Λαύριο - ΑΕΚ, Ηρακλής - ΠΑΟΚ), θα διεξαχθούν κανονικά. Από την στιγμή όμως που θα εκκρεμεί μια αναμέτρηση για την προημιτελική φάση, ο θεσμός θα ολοκληρωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κι όχι τις προσεχείς ημέρες, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο να συμβεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ