ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός και Σωτηρίου συνεχίζουν μαζί για μία ακόμα χρονιά

Παναθηναϊκός και Σωτηρίου συνεχίζουν μαζί για μία ακόμα χρονιά
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Την παραμονή της Κατερίνας Σωτηρίου για άλλον έναν χρόνο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, που προχωράει στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας της ομάδας.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει και τη σεζόν 2023-24 η Κατερίνα Σωτηρίου. Μετά την παραμονή της Ελένης Καπογιάννη στον πράσινο πάγκο, η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να εξασφαλίσει ότι η πολύπειρη Ελληνίδα φόργουορντ θα συνεχίσει στο τριφύλλι, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες και της να συνεχίσει να κατευθεύνει τις νεαρότερες συμπαίκτριές της.

"Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ομάδα. Νιώθω ότι έχω ακόμη πράγματα να δώσω και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο στο να εμφανιστούμε ανταγωνιστικές και καλύτερες διεκδικώντας τίτλους και καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ Μαλακατε για την παρότρυνση να συνεχίσω καθώς επίσης τον κ Βρανοπουλο και την κοουτς Καπογιαννη για την εμπιστοσύνη και στηριξη αμφότεροι. Ανυπομονώ για «μαγικες» στιγμες μαζι με τον κοσμο μας", ανέφερε αναλυτικά μετά τη νέα συμφωνία η Σωτηρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ