ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Καπογιάννη ανανέωσε μέχρι το 2025

Παναθηναϊκός: Η Καπογιάννη ανανέωσε μέχρι το 2025
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Το συμβόλαιό της με τον Παναθηναϊκό για δύο ακόμα σεζόν ανανέωσε η Ελένη Καπογιάννη, που θα κατευθύνει τις πράσινες μέχρι το 2025.

Την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο της Ελένης Καπογιάννη ανανέωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ανακοινώνοντας πως η Ελληνίδα κόουτς θα μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2025.

Σε δήλωσή της στο επίσημο site της ομάδας η κόουτς Καπογιάννη ανέφερε: "Είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα και νιώθω ευτυχισμένη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όσοι-ες βρισκόμαστε στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχουμε την τύχη να βιώνουμε όμορφα χρόνια με μια ομάδα που διεκδικεί και παίρνει τίτλους και ένα κατάμεστο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Αυτή η συνθήκη που έχει δημιουργηθεί σε αυτό το τμήμα δεν υπάρχει κάπου αλλού στην Ελλάδα και φυσικά ήθελα να αποτελώ μέρος αυτής της οικογένειας και να αφήσω και εγώ το αποτύπωμα μου.

Έρχεται μια ακόμα δύσκολη χρονιά για εμάς και έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά από τώρα".

Να σημειώσουμε ότι μόλις πρόσφατα η Ελένη Καπογιάννη έγινε και ομοσπονδιακή προπονήτρια του Ιράν, ωστόσο, αυτό δεν αναμένεται να επηρεάσει τις υποχρεώσεις της στον πάγκο του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ