ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ιταλικά ΜΜΕ γραφούν για συμφωνία με Ναζ Μήτρου Λονγκ, δεν αποτελεί προτεραιότητα σύμφωνα με πληροφορίες

Indiana Pacers' Naz Mitrou-Long (15) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, Dec. 18, 2020, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Naz Mitrou-Long (15) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, Dec. 18, 2020, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) © 2020 DARRON CUMMINGS / AP IMAGES

Ιταλικά δημοσιεύματα συνέδεσαν το όνομά Ναζ Μήτρου Λονγκ με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για συμφωνία ενόψει της επόμενης σεζόν, προσθέτοντας ότι ο ταλαντούχος γκαρντ θα πάρει στα χέρια του ελληνικό διαβατήριο. Δεν αποτελεί προτεραιότητα η περίπτωσή του σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ (29 χρονών, 1.93 μέτρα) προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "brescianestro". Το συγκεκριμένο Μέσο ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μπρέσια, και αναφερόμενο στην επόμενη μέρα της ομάδας αναφέρει ότι ο ομογενής γκαρντ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την νέα σεζόν και μάλιστα θα αγωνιστεί ως Έλληνας.

Το όνομα του Ναζ Μήτρου Λονγκ συνδέεται εδώ και χρόνια με ελληνικές ομάδες. Μετά την φετινή εξαιρετική του σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα αυτή η φημολογία... ξαναφούντωσε, με τα ιταλικά ΜΜΕ να μην αργούν να κάνουν την σχετική σύνδεση. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του SPORT24, η περίπτωση του ομογενή γκαρντ δεν αποτελεί προτεραιότητα για το "τριφύλλι".

Για την ιστορία, με όσα είναι αυτή τη στιγμή γνωστά, ο Μήτρου Λονγκ προς το παρόν δεν έχει ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του, παρά μόνο καναδικό. Υπενθυμίζεται δε, ότι ο αδελφός του, Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ, την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ πέρυσι είχε δηλώσει ότι περιμένει πως σύντομα τόσο αυτός όσο και ο Ναζ θα έχουν στα χέρια τους ελληνικό διαβατήριο.

Την φετινή σεζόν ο Μήτρου Λονγκ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με την φανέλα της Μπρέσια, έχοντας 16.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 36.7% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής, κερδίζοντας το βραβείο του ρούκι της χρονιάς στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Δείτε το Shot Chart του Μήτρου Λονγκ από την σεζόν 2021/22

Το Shot Chart του Ναζ Μήτρου Λονγκ από την σεζόν 2021/22 με την φανέλα της Μπρέσια στο ιταλικό πρωτάθλημα
Το Shot Chart του Ναζ Μήτρου Λονγκ από την σεζόν 2021/22 με την φανέλα της Μπρέσια στο ιταλικό πρωτάθλημα INSTAT SCOUT
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ