ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Η Σαλομέγια του Γκριγκόνις και το στόρι της με το buzzer-beater τρίποντό του

Ο Γκριγκόνις με τη σύζυγό του
Ο Γκριγκόνις με τη σύζυγό του INSTAGRAM / @MEJUKYY

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Μάριους Γκριγκόνις, η γνωριμία τους και τα δύο παιδιά του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού.

Ο Κέντρικ Ναν τα έκανε όλα στην τελευταία περίοδο, γυρίζοντας σχεδόν μόνος το παιχνίδι με τη Μονακό κι ο Μάριους Γκριγκόνις ευστόχησε σε νεκρό χρόνο για να χαρίσει στον Παναθηναϊκό AKTOR τη μεγαλύτερη νίκη της σεζόν στην EuroLeague επί της Μονακό (91-90).

Το επικό buzzer-beater τρίποντο του Γκριγκόνις δεν θα ξεχαστεί. Το πανηγύρισαν δεόντως όλοι, μεταξύ των φιλάθλων του τριφυλλιού, το χάρηκε και η σύζυγός του, Σαλομέγια.

Ο Μάριους Γκριγκόνις γνωρίζεται με την Σαλομέγια από το δημοτικό. Άρχισαν ο ένας να προσέχει τον άλλον στο γυμνάσιο. Με το που τελείωσαν το σχολείο ο Γκριγκόνις άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ, ενώ η Σαλομέγια σπούδασε δημοσιογραφία στο Διεθνές Πανεπιστήμιο LCC στο Pivačići.

Τελικά, μετά από εφτά χρόνια σχέσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο του 2018 στο Κάουνας. Ένα χρόνο αργότερα υποδέχτηκαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον Εμίλιο.

Ενώ απέκτησαν και μία κόρη μαζί. Η Σαλομέγια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αναρτά συνεχώς φωτογραφίες από την καθημερινότητα της οικογένειας.

Πάντα ταξιδεύει μαζί με τον αγαπημένο της και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του να τον στηρίζει. Χθες παρακολούθησε από την τηλεόραση του σπιτιού της την αναμέτρηση του τριφυλλιού στο Πριγκιπάτο και πανηγύρισε με στόρι το buzzer - beater του συζύγου της.

Το στόρι της συζύγου του Γκριγκόνις
Το στόρι της συζύγου του Γκριγκόνις INSTAGRAM / @MEJUKYY
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ SPORTS & GOSSIP EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ