ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Παναθηναϊκός: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Πολονάρα

Η εντυπωσιακή σύζυγος του παίκτη της Βίρους Μπολόνια, Πολονάρα, που χάνει το παιχνίδι κόντρα στο τριφύλλι
Η εντυπωσιακή σύζυγος του παίκτη της Βίρους Μπολόνια, Πολονάρα, που χάνει το παιχνίδι κόντρα στο τριφύλλι INSTAGRAMS /@ILPUPAZZO33

Η εντυπωσιακή σύζυγος του παίκτη της Βίρτους Μπολόνια, Ακίλε Πολονάρα, ο οποίος θα χάσει τη σημερινή αναμέτρηση (17/11) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια (17/11, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague, με στόχο να κάνει το 2/2 στη δεύτερη διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης, αφού πριν από δύο 24ωρα λύγισε την αξιόμαχη Ζάλγκιρις.

Από πλευράς της Ιταλικής ομάδας ο Ακίλε Πολονάρα θα μείνει στα πιτς, λόγω ενός θέματος υγείας που αντιμετωπίζει. Ο Ιταλός φόργουορντ μάχεται προκειμένου να επιστρέψει στα παρκέ μετά την επέμβαση για αφαίρεση νεοπλάσματος στους όρχεις που υποβλήθηκε.

Στο πλευρό του έχει την σύζυγό του και τα την συντροφιά των δύο τους παιδιών. Η Έρικα Μπουφάνο είναι στο πλευρό του αγαπημένου της εδώ και αρκετά χρόνια.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2019 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την Βικτόρια και τον Ακίλε Junior. Ο Ιταλός μπασκετμπολίστας τώρα που αναρρώνει απολαμβάνει τη συντροφιά της οικογένειάς του και μοιράζεται διαρκώς με τους διαδικτυακούς του φίλους με την αγαπημένη του και τα παιδιά τους στο Instagram.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ