SPORTS & GOSSIP

Παναθηναϊκός: Η δυναμική γυναίκα που είναι στο πλευρό του Κάιλ Γκάι και ήρθε μαζί του στην Ελλάδα

Η δυναμική γυναίκα που είναι στο πλευρό του Κάιλ Γκάι του Παναθηναϊκού και ήρθε μαζί του στην Ελλάδα
Η δυναμική γυναίκα που είναι στο πλευρό του Κάιλ Γκάι του Παναθηναϊκού και ήρθε μαζί του στην Ελλάδα INSTAGRAM / @KYLEJGUY

Η δυναμική γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τον Κάιλ Γκάι του Παναθηναϊκού, οι σπουδές, η εργασιακή εμπειρία και η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Από τα πράσινα της Μπανταλόνα στα πράσινα του Παναθηναϊκού και από το EuroCup στην EuroLeague ο Κάιλ Γκάι (1997, 1μ85). Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με το τριφύλλι. Ωστόσο, δεν ήρθε μόνος του στην Ελλάδα.

Στο πλευρό του σε κάθε βήμα της καριέρας του έχει την σύζυγό του, Αλέξα Τζέκινς, η οποία είναι δημοσιογράφος με σπουδές στο πανεπιστήμιο DePauw έχει εργαστεί ως διευθύντρια επικοινωνίας σε πολλούς οργανισμούς. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1997 σε μία οικογένεια η οποία είχε ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό, ο αδερφός της μάλιστα έπαιζε μπάσκετ Bellarmine Knights στο Πανεπιστήμιο Bellarmine.

Παρά το γεγονός ότι έχει σχέση με ένα αθλητή υψηλού επιπέδου δεν σταματάει να ασχολείται με τις σπουδές και την εργασιακή της εμπειρία. Οι δύο τους είναι μαζί περίπου μία δεκαετία. Γνωρίστηκαν σε ένα αγώνα μπάσκετ, του κοινού τους πάθους που έχει αποτελέσει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου του 2019, ενώ μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί μαζί, το οποίο σήμερα είναι δύο ετών. Σε λίγο διάστημα θα έρθει στον κόσμο και ο δεύτερος καρπός του ερωτά τους, αφού η Αλέξα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ