STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά χωρίς τίτλο μετά από 27 σερί σεζόν

Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά χωρίς τίτλο μετά από 27 σερί σεζόν
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Η φετινή σεζόν καταγράφεται ως η πλέον αποτυχημένη στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού, δεδομένου πως είναι η πρώτη από το 1995/96 χωρίς τίτλο!

Η αυλαία μιας εφιαλτικής -από κάθε άποψη- σεζόν έπεσε για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μετά από την οριστική διακοπή του Game 4 των τελικών της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι έμειναν μακριά από τον θρόνο του Πρωταθλητή Ελλάδας για δεύτερη διαδοχική σεζόν, παράλληλα όμως έκλεισαν την πλέον αποτυχημένη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους. Βλέπετε, για πρώτη φορά μετά από 27 αγωνιστικές περιόδους!

Για την ακρίβεια, από το 1995/96, που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στην EuroLeague για πρώτη φορά στην ιστορία του κι έκτοτε, η ομάδα κατακτούσε τουλάχιστον ένα τρόπαιο κάθε σεζόν. Είτε μιλάμε για το Πρωτάθλημα, είτε για το Κύπελλο Ελλάδας, είτε για την EuroLeague είτε ακόμη για το Διηπειρωτικό (1996/97).

Κάθε μία από τις σεζόν που περνούσε εδώ και 27 χρόνια, ο Παναθηναϊκός προσέθετε έναν τίτλο στο παλμαρέ του. Μέχρι φέτος, δεδομένου πως καταγράφηκε το 0/4 (Basket League, Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, Super Cup, EuroLeague), για να γράψει τον επίλογο σε ένα εντυπωσιακό σερί.

Έτσι, το κοντέρ μηδένισε και θα πρέπει να αρχίσει να ξαναγράφει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ