ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Παπαγιάννη

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παπαγιάννης προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, δείχνοντας πως είναι απόλυτα έτοιμος για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ένα, αλλά πολύ σημαντικό, ευχάριστο νέο είχε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Κρήτη. Αυτό της συμμετοχής του Γιώργου Παπαγιάννη στο πλήρες πρόγραμμα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού προπονήθηκε δίχως προβλήματα, δείχνοντας πως είναι απολύτως έτοιμος για τις αναμετρήσεις του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Στα συν κι η παρουσία του Ματ Τόμας σε μέρος της προπόνησης, μετά από το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι στον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Η δική του παρουσία βέβαια στους αγώνες της Κρήτης δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, από την στιγμή που δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα του Άντριου Άντριους. Κι αυτό γιατί ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα αποφασίσει ανήμερα του αγώνα με τον Κολοσσό (σ.σ.: η προθεσμία λήγει στις 12:00 το πρωί) αν θα θυσιαστεί ο Ματ Τόμας ή ο Ντέρικ Γουίλιαμς, προκειμένου να επιστρέψει στο rotation ο Νέιτ Γουόλτερς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ