Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Επίσημα στα "πράσινα" η Χατζηνικολάου

Η Όλγα Χατζηνικολάου με την φανέλα της Εθνικής Γυναικών
Η Όλγα Χατζηνικολάου με την φανέλα της Εθνικής Γυναικών EUROKINISSI

Επίσημα "πράσινη" είναι η Όλγα Χατζηνικολάου με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει την απόκτηση της.

Επιστροφή στα παρκέ μετά από τρία χρόνια για την Όλγα Χατζηνικολάου, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση της έμπειρης αθλήτριας. Η Χατζηνικολάου που είχε τιμωρηθεί από το ΕΣΚΑΝ με τετραετή αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης ουσίας, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στους τελικούς της Α1 Γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε δήλωση της στη σελίδα του Παναθηναϊκού η Χατζηνικολάου ανέφερε "Είναι πολύ μεγάλη η τιμή για μένα που γίνομαι επίσημα μέλος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Μαλακατέ αλλά και την κόουτς Ελένη Καπογιάννη που με στήριξαν και με έφεραν στην ομάδα.Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του και να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας, που πάντα αναγνώριζα ότι ήταν φοβερά υποστηρικτικός στο τμήμα".

Η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Όλγα Χατζηνικολάου για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Η έμπειρη γκαρντ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα τον ενισχύσει ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη και η αθλήτρια έχει πλούσια καριέρα σε σωματεία αλλά και την Εθνική ομάδα της οποίας ήταν μέλος από το 2001".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ