Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών: Ντεμπούτο για τη Χατζηνικολάου με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Όλγα Χατζηνικολάου με την φανέλα της Εθνικής Γυναικών
Η Όλγα Χατζηνικολάου με την φανέλα της Εθνικής Γυναικών EUROKINISSI

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε την έκδοση αθλητικού δελτίου στην Όλγα Χατζηνικολάου και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τρία χρόνια μετά την τιμωρία της από το ΕΣΚΑΝ με τετραετή αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης ουσίας, η Όλγα Χατζηνικολάου ετοιμάζεται για την επιστροφή της στα παρκέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών, κόντρα στον Ολυμπιακό (13/5, 15:00).

Η Εκτελεστική επιτροπή, με ανακοίνωσή της, αποφάσισε την έκδοση αθλητικού δελτίου στην Χατζηνικολάου επιτρέποντάς της έτσι να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή έχει λάβει υπόψιν της την απαλλακτική απόφαση του ΕΟΚΑΝ και της ΕΦΙΛΠ σχετικά με την ποινή της αθλήτριας και έτσι η Χατζηνικολάου αναμένεται να κάνει το αγωνιστικό της ντεμπούτο άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη την απαλλακτική απόφαση του ΕΟΚΑΝ για τη καλαθοσφαιρίστρια Όλγα Χατζηνικολάου από τη κατηγορία της χρήσης απαγορευμένης ουσίας, την από 11 – 5 -2021 έγγραφη θέση της FIBA ότι δεν θα ασκήσει ένδικο μέσο κατά της απόφασης αυτής του ΕΟΚΑΝ και δεν θα εμποδίσει την αγωνιστική συμμετοχή της καλαθοσφαιρίστριας, καθώς και την από 12 -5 -2021 απόφαση της ΕΦΙΛΠ, με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση θεραπείας της καλαθοσφαιρίστριας και τροποποίησε την επιβληθείσα σε βάρος ποινή (25/2019), θεωρώντας το εκτιθέν μέρος της ποινής ικανό αποδίδοντας την στερηθείσα μέχρι σήμερα φίλαθλη ιδιότητα, αποφασίζει την έκδοση αθλητικού δελτίου της Όλγας Χατζηνικολάου στο αθλητικό σωματείο Παναθηναϊκός ΑΟ".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ