ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ειλημμένη απόφαση να τελειώσει ο Ράντονιτς, αγκάθι η αποζημίωση

Παναθηναϊκός: Ειλημμένη απόφαση να τελειώσει ο Ράντονιτς, αγκάθι η αποζημίωση
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει την ίδια κακή κακή εικόνα από την αρχή της σεζόν αναμένεται να αποτελέσουν το κύκνειο άσμα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον πράσινο πάγκο. Αγκάθι η αποζημίωση, καθώς ο Μαυροβούνιος κόουτς θέλει να πληρωθεί το σύνολο των χρημάτων που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μια ήττα από τον Ολυμπιακό, την ενδέκατη διαδοχική τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η εικόνα του ήταν ξανά κακή και η κατάρρευση της τρίτης περιόδου αποδείχθηκε καταδικαστική για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και την απώλεια του δεύτερου τίτλου που διεκδίκησε το Τριφύλλι.

Η κλεψύδρα αδειάζει λοιπόν για τον 53χρονο τεχνικό με την απόφαση της διοίκησης των πρασίνων για ολοκλήρωση της συνεργασίας να είναι ειλημμένη. Η εικόνα της ομάδας παραμένει προβληματική εδώ κι αρκετό καιρό, παρά τις προσθήκες που έγιναν στη διάρκεια της σεζόν (Ντουέιν Μπέικον, Ματ Τόμας, Δημήτρης Αγραβάνης) σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση. Εις μάτην όμως, την ίδια ώρα που ο ετήσιος προϋπολογισμός ανέβηκε ακόμη περισσότερο, φτάνοντας στο ποσό των 14 εκατ. ευρώ. Δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Παρεμπιπτόντως, το μείζον είναι ο τρόπος που θα προκύψει αυτό το "διαζύγιο". Βλέπετε, η αποζημίωση αποτελεί αγκάθι καθώς η πλευρά του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει διαμηνύσει από την πρώτη στιγμή στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως επιθυμεί να λάβει όλο το προβλεπόμενο ποσό του διετούς συμβολαίου, που υπεγράφη το περασμένο καλοκαίρι (σ.σ.: μιλάμε για κλειστό διετές συμβόλαιο).

Όλα αυτά, ενάμιση μήνα μετά από τη συνάντηση που είχε ο Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τότε που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ανανεώσει την εμπιστοσύνη προς τον 53χρονο τεχνικό, με την εν λευκώ διαχείριση όλου του αγωνιστικού τμήματος -την ίδια ώρα που αποχωρούσε ο Αργύρης Πεδουλάκης από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Παρά την ανανέωση εμπιστοσύνης λοιπόν και τις δύο νέες μεταγραφές (αν και ο Ματ Τόμας έπαιξε μόλις δύο παιχνίδια πριν κοπεί από το ρόστερ για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ), η εικόνα δεν άλλαξε προς το καλύτερο.

Το κάθε άλλο, ο Παναθηναϊκός γινόταν ολοένα χειρότερος, με αποτέλεσμα να χάσει "με κάτω τα χέρια" ακόμη ένα ντέρμπι από τον Ολυμπιακό. Το ενδέκατο κατά σειρά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ