ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε ο Μπέικον στην Basket League εννέα ημέρες πριν από το ματς με Ολυμπιακό, εκτός ο Γκριγκόνις

Ο Ντουέιν Μπέικον με τα πράσινα του Παναθηναϊκού
Ο Ντουέιν Μπέικον με τα πράσινα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Ντουέιν Μπέικον δηλώθηκε στην Basket League από τον Παναθηναϊκό, εννέα ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (5/12) στο ΣΕΦ, παίρνοντας την θέση του τραυματία Μάριους Γκριγκόνις.

Πέρασαν μερικές εβδομάδες, αλλά ο Ντουέιν Μπέικον δηλώθηκε από τον Παναθηναϊκό στην Basket League. Οι "πράσινοι" συμπεριέλαβαν στο εν Ελλάδι ρόστερ τους τον Αμερικανό, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα στον αυριανό (27/11) αγώνα με τον ΠΑΟΚ (15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική.

Ο Μπέικον δηλώθηκε αντί του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση, ενώ θεωρήθηκε σημαντικό πλέον να πάρει ο Αμερικανός χρόνο συμμετοχής και στην Basket League, σε μία κίνηση που προφανώς έχει σχέση και με τον επόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: Κόντρα στον Ολυμπιακό (5/12) στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική.

Πλέον, η 7αδα των ξένων του Παναθηναϊκού - έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί έξι από αυτούς σε κάθε αγώνα - είναι εξής: Πάρις Λι, Νέιτ Γουόλτερς, Ντουέιν Μπέικον, Ματεόυς Πονίτκα, Άντριου Άντριους, Ντέρικ Γουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ