ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς προπόνηση κόντρα στη Ζάλγκιρις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε ματς της EuroLeague
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε ματς της EuroLeague ΙΝΤΙΜΕ

Η "Ελπίδα" όχι μόνο ανέβαλε τον αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά δεν επέτρεψε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να προπονηθούν το διήμερο που προηγείται του εντός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις (26/1, 21:00, Novasports Prime, LIVE στο Match Center).

Χωρίς προπόνηση θα πάει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στον εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις (26/1, 21:00, Novasports Prime, LIVE στο Match Center), αφού η "Ελπίδα" έφερε τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό του Δημήτρη Πρίφτη. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Αττική από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου δεν έφεραν απλά την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή (για λόγους ασφαλείας), αλλά -εκτός αυτού- κράτησαν τα μέλη του τριφυλλιού στα σπίτια τους, αφού έμειναν αποκλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, με αποτέλεσμα να αναβληθεί κι η προπόνηση της Τρίτης 25 Ιανουαρίου.

Ως εκ τούτου, το τριφύλλι θα παραταχθεί στον αγώνα με τη λιθουανική ομάδα δίχως να είναι απόλυτα έτοιμο από προπονητικής πλευράς, δεδομένου ότι η τελευταία φορά που οι πράσινοι βρέθηκαν -όλοι μαζί- στο ΟΑΚΑ ήταν την Κυριακή 23 Ιανουαρίου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τίθεται θέμα ετοιμότητας, ειδικά από την στιγμή που ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για την EuroLeague, με αντίπαλο την Μπασκόνια το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου.

Παρεμπιπτόντως, ο Στέφαν Γιόβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, αφού δεν ήταν δηλωμένος στο έμψυχο δυναμικό του τριφυλλιού στην ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί αυτό. Έτσι, και με δεδομένη την αποχώρηση του Κέντρικ Πέρι, ο Ντάριλ Μέικον θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στη θέση του πόιντ γκαρντ απέναντι στη Ζάλγκιρις, συνεπικουρούμενος από τον Χάουαρντ Σαντ Ρος και τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ