ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ

Παναθηναϊκός: Χαμός σε όλη την μπασκετική Ευρώπη με τον Κώστα Σλούκα

Παναθηναϊκός: Χαμός σε όλη την μπασκετική Ευρώπη με τον Κώστα Σλούκα
INTIME SPORTS

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό μετά το ερυθρόλευκο παρελθόν του, προκάλεσε θόρυβο τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ο Κώστας Σλούκας είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Παναθηναϊκού λίγες μέρες αφότου απέρριψε την πρόταση επέκτασης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι λογικό η είδηση προκάλεσε θόρυβο, με τις αντιδράσεις να ξεφεύγουν από τα ελληνικά σύνορα και να φτάνουν στο εξωτερικό.

Η EuroLeague δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την εν λόγω εξέλιξη που αφορά άμεσα τη διοργάνωσή της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του ευδιάθετου Αταμάν μπροστά από μία έκρηξη βόμβας. Τη συγκεκριμένη ανάρτηση συνόδευσε με ένα τριφύλλι και μία βόμβα.

Σε συνέχεια των αναρτήσεών της η EuroLeague έθεσε το εξής ερώτημα στο κοινό: "Είναι ο Σλούκας η μεταγραφή του καλοκαιριού;"

Αργότερα, έντυσε τον Κώστα Σλούκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αναρωτήθηκε πως είναι η πράσινη φανέλα πάνω στον διεθνή γκαρντ.

Όσον αφορά τον Τύπο, η ισπανικη Mundo Deportivo χρησιμοποίησε τον εξής τίτλο για να ενημερώσει το κοινό της για τη σπουδαία μεταγραφική κίνηση: "Βόμβα με Σλούκα! Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό".

Παραμένοντας στην Ιβηρική Χερσόνησο και την Ισπανία, η "AS" σχολίασε τις εν Ελλάδι εξελίξεις με τον εξής τίτλο: "Ανοιχτός πόλεμος στο ελληνικό μπάσκετ".

Μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί τον αντίκτυπο της μεγάλης μεταγραφής του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό με τον τρόπο με τον οποίο υποδέχθηκαν στο εξωτερικό την εν λόγω είδηση, η οποία δεν επηρεάζει μόνο τα ελληνικά δεδομένα αλλά και τα ευρωπαϊκά, καθώς δεν ήταν λίγες οι ομάδες που ήθελαν να εντάξουν τον Έλληνα γκαρντ στο έμψυχο δυναμικό τους.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ