ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μυθική πρόταση στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ © STEFANOS KYRIAZIS/LPS VIA ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ είναι η νέα "βόμβα" του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" να έχουν κάνει άλλη μία οικονομική υπέρβαση για τον ντύσουν στα πράσινα, προσφέροντάς του ένα εξαιρετικό συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε άλλη μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για συμβόλαιο δύο ετών. Το Τριφύλλι έκανε την οικονομική υπέρβαση και έντυσε στα "πράσινα" τον Ισπανό φόργουορντ (ύψος 2.08μ), ο οποίος συμπληρώνει ιδανικά τη θέση "4" με τον Ντίνο Μήτογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Ισπανός σταρ θα αμείβεται με πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως, το οποίο τον μετατρέπει αυτόματα στον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του Παναθηναϊκού, πίσω από τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ερνανγκόμεθ επιστρέφει στην Ευρώπη ύστερα από μία επταετία στο NBA, όπου φόρεσε τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Γιούτα Τζαζ και Τορόντο Ράπτορς.

Οι συστάσεις για τον πολυτάλαντο φόργουορντ με το εξαιρετικό περιφερειακό σουτ δεν χρειάζονται. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μόνο πως πρόκειται για σταθερό στέλεχος των επιτυχιών της Ισπανίας τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στο World Cup του 2019 και στο EuroBasket 2022.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ