ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Instagram, προαναγγέλλοντας την ανακοίνωση της απόκτησης του 27χρονου φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ακόμη μια σπουδαία, ακόμη μια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Αυτή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ! Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία του 27χρονου φόργουορντ στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το μεγάλο deal.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Η απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (ή... Μπο Κρουζ για όσους τον προτιμούν με το κινηματογραφικό όνομά του) αποτελεί μια ξεκάθαρη οικονομική και... αγωνιστική υπέρβαση για τον Παναθηναϊκό. Πολύ απλά γιατί κατάφερε να πείσει τον 27χρονο φόργουορντ να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από επτά χρόνια. Με τελείως διαφορετικό status φυσικά.

Από το 2016 κι έπειτα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε καριέρα στο ΝΒΑ με Ντένβερ Νάγκετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Γιούτα Τζαζ και Τορόντο Ράπτορς. Η προτίμηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ανεβάσει τη φωτογραφία του ύψους 2μ06 φόργουορντ με τα χρώματα της Βοστώνης φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα αποτελέσει επί της ουσίας το alter ego του Ντίνου Μήτογλου στο "4" για τον Παναθηναϊκό του 2023/24, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να παίξει στο "3" -σε πολύ ψηλά, αλλά ευέλικτα σχήματα.

Οι συστάσεις για τον πολυτάλαντο φόργουορντ με το εξαιρετικό περιφερειακό σουτ δεν χρειάζονται. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μόνο πως πρόκειται για σταθερό στέλεχος των επιτυχιών της Ισπανίας τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στο World Cup του 2019 και στο EuroBasket 2022.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ