ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Νικ Καλάθη

Παναθηναϊκός: Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Νικ Καλάθη
EUROKINISSI

Η διαδικασία αποδέσμευσης του Νικ Καλάθη από την Μπαρτσελόνα δεν είχε κάποια ουσιαστική εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να λειτουργήσει με βάση το plan b για την μεταγραφική ενίσχυση στο "1". Στη λίστα του Ντέγιαν Ράντονιτς ο Νέιτ Γουόλτερς.

Η διαδικασία αποδέσμευσης του Νικ Καλάθη από την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα τραβήξει, όπως αναμενόταν, πολύ. Κάτι που υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να στραφεί στις εναλλακτικές του, δεδομένου πως οι πράσινοι δεν προτίθενται να... τζογάρουν με την περίπτωση του βασικού πόιντ γκαρντ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το SPORT24 είχε εξηγήσει από το Σάββατο 9 Ιουλίου ποια ήταν τα δεδομένα με την περίπτωση του διεθνούς πλεϊμέικερ, από την άποψη πως ο ίδιος δεν δείχνει να... πιέζεται προκειμένου να αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα -πληροφορίες αναφέρουν πως η υπάρχουσα πρόταση των μπλαουγκράνα για την αποδέσμευσή του προσεγγίζει το 1.000.000€. Τουλάχιστον όχι χωρίς το ύψος της αποζημίωσης που ο ίδιος έχει θέσει ως προαπαιτούμενο για να συναινέσει στο "διαζύγιο" των δύο πλευρών.

Η απόσταση ανάμεσα σε Νικ Καλάθη και Μπαρτσελόνα παραμένει μεγάλη (ίσως κι αγεφύρωτη, αν κάποια από τις δύο πλευρές δεν κάνει σημαντικά βήματα υποχώρησης), γεγονός που υποχρεώνει πλέον τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να κοιτάξει άλλες λύσεις για τη θέση του βασικού κουμανταδόρου.

Οι πράσινοι διαγράφουν λοιπόν το όνομα του ομογενούς περιφερειακού από τη μεταγραφική λίστα τους, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να εστιάζει στις εναλλακτικές από τη δεξαμενή των διαθέσιμων παικτών (μεταξύ αυτών κι ο Νέιτ Γουόλτερς, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα).

Η τελευταία πρόταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προς τον Νικ Καλάθη αφορούσε σε τριετή συνεργασία αντί 4.000.000€ (ήτοι περίπου 1.300.000€ ετησίως), ποσό που πάντως δεν προβλέπεται να δοθεί στον επόμενο βασικό πλεϊμέικερ -το ποσό αυτό θα "σπάσει" και σε άλλες θέσεις για να υπάρξει ποιοτικότερη αναβάθμιση σε αυτές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ