ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός βιάζεται, ο Καλάθης όχι

Ο Νικ Καλάθης με την φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Νικ Καλάθης με την φανέλα της Μπαρτσελόνα INTIME

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει, ο Νικ Καλάθης δεν έχει πρόβλημα να αφήσει τον χρόνο να δουλέψει υπέρ του και κάπως έτσι η επιστροφή του στην Αθήνα αρχίζει να δυσκολεύει.

Η από κοινού απόφαση Μπαρτσελόνα - Νικ Καλάθη να συνεχίσουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, έχει βάλει τον 33χρονο πλέι μέικερ στο στόχαστρο πολλών και σημαντικών ομάδων της Ευρώπης. Μία από αυτές τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ομογενή γκαρντ είναι και ο Παναθηναϊκός που του δίνει δύο επιλογές (διετές ή τριετές συμβόλαιο), φαίνεται όμως ότι η επιστροφή του στην Αθήνα βρίσκεται πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Οι πράσινοι θέλουν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό του ρόστερ εν όψει της σεζόν 2022/23, ειδικά μετά από τις αποχωρήσεις των Νέμανια Νέντοβιτς - Ντάριλ Μέικον, δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο, καθώς η αγορά αρχίζει να δυσκολεύει και η δεξαμενή των free agents να στερεύει από παίκτες ικανούς να μπουν άμεσα και να κάνουν τη διαφορά, οπότε η υπομονή για τον Καλάθη αρχίζει να τελειώνει.

Ο διεθνής γκαρντ περιμένει την αποδέσμευσή του από τη Μπαρτσελόνα, η οποία του προσφέρει περίπου ένα εκατομμύριο από το συμβόλαιο της επόμενης περιόδου. Το ποσό δεν είναι αυτό που ο Καλάθης θέλει, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να περιμένει, ξέρει ότι είτε τώρα, είτε τον Αύγουστο θα βρει ομάδα και ένα νέο καλό συμβόλαιο, γεγονός που δεν συμβαδίζει με τα "θέλω" των πράσινων. Γι' αυτό η περίπτωσή του έχει πλέον δυσκολέψει για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει χαλάσει, σίγουρα όμως έχει δυσκολέψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ