ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί από την Basket League αν δοθεί wild card στον Ολυμπιακό

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέφρασε ξεκάθαρη θέση αποχώρησης από την Basket League σε περίπτωση ανόδου του Ολυμπιακού με wild card.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έφερε τις δύο πρώτες αποφάσεις από την πλευρά των ομάδων (για τριμελή επιτροπή αδειοδότησης και εγγυητική), ενώ συνεχίζεται η συζήτηση μεταξύ των ομάδων για το επόμενο πρωτάθλημα. Στη διάρκεια του διαλόγου για τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, από την πλευρά του Ιωνικού Νικαίας τέθηκε το ζήτημα της ανόδου του Ολυμπιακού στην Basket League, για να προκύψει η άμεση τοποθέτηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το θέμα.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι -μέσω του προέδρου Μάνου Παπαδόπουλου, που έδωσε το παρών στη διαδικασία- τόνισαν ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι επιστρέψουν στη Basket League μέσω wild card (χαρακτήρισαν ως πραξικόπημα μία τέτοια κίνηση), αντιθέτως δεν εγείρουν ουδεμία αντίρρηση στο ενδεχόμενο ανόδου του Ολυμπιακού μέσω της αγοράς ΑΦΜ από άλλον σύλλογο.

" Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε την άνοδο του Ολυμπιακού με πραξικόπημα. Ας έφτιαχνε ομάδα να ανέβει κανονικά. Αν ανέβει έτσι, δεν θα παίξουμε εμείς του χρόνου" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Το θέμα τέθηκε από τον Βαγγέλη Τσάπα του Ιωνικού Νικαίας, που αποχώρησε στη συνέχεια από το ΔΣ επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ