SPORTS & GOSSIP

Παναθηναϊκός AKTOR: Τα φιλιά του Σλούκα με την σύζυγό του μετά τη νίκη επί της Μακάμπι

Τα φιλιά του Σλούκα με την σύζυγό του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μακάμπι
Τα φιλιά του Σλούκα με την σύζυγό του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μακάμπι EUROKINISSI SPORTS/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Τα καυτά φιλιά του Κώστα Σλούκα με την σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού, αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μακάμπι στο Game 2 των playoffs της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μάτωσε για να κερδίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (95-79) και να ισοφαρίσει (1-1) στα playoffs της EuroLeague.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κώστας Σλούκας, πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στη EuroLeague.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού δεν θα μπορούσε να το γιορτάσει με κάποιον άλλον, πέρα από την σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού, η οποία για ακόμα μία φορά ήταν παρούσα στο ΟΑΚΑ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο διεθνής γκαρντ κατευθύνθηκε προς τις court side θέσεις του γηπέδου, προκειμένου να πανηγυρίσει με την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Η αγκαλιά του Σλούκα με την σύζυγό του
Η αγκαλιά του Σλούκα με την σύζυγό του EUROKINISSI SPORTS/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Οι δύο τους αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν μερικά φιλιά, τα οποία απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ