ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: "Πράσινη θάλασσα", το πρωτοσέλιδο της ισπανικής Gigantes για την επιτυχία του επτάστερου

Η απονομή του τροπαίου στον Παναθηναϊκό AKTOR
Η απονομή του τροπαίου στον Παναθηναϊκό AKTOR EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, έραψε το έβδομο αστέρι και έπεστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης. Για το επίτευγμα των πράσινων στο μπάσκετ "μιλάει" όλη η Γηραιά Ήπειρος. Αυτό αποδεικνύει και το πρωτοσέλιδο της ισπανικής Gigantes η οποία εξυμνεί τους πρωταθλητές.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης, για την σεζόν 2023-24 της EuroLeague. Για το επίτευγμα των πράσινων γίνεται λόγος σε όλη την μπασκετική Ευρώπη. Αυτό, αποδεικνύεται και από τα δημοσιεύματα στα ισπανικά μέσα παρόλο που η Ρεάλ γνώρισε την ήττα από τους πράσινους.

Η ισπανική ιστοσελίδα "Gigantes del Basket" εξήρε την επιτυχία του επτάστερου στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο "Πράσινη λαοθάλασσα" με φόντο τον αρχηγό Κώστα Σλούκα και τον προπονητή της ομάδας Εργκίν Αταμάν να κρατάει την κούπα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, οι πράσινοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα playoffs της Stoiximan Basket League. Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR για τα ημιτελικά του εγχώριου πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Παρασκευή (31/5) απέναντι στον Άρη στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ