ΟΠΑΠ FINAL 8

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε τον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε τον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (19:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5 και LIVE από το SPORT24), διεκδικώντας τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τους "αιωνίους". Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει σήμερα (18/2) τον Ολυμπιακό (19:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5 και LIVE από το SPORT24) στον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τον 2ο τίτλο της χρονιάς μετά το Super Cup.

Η συμμετοχή του Λούκα Βιλντόσα (ενοχλήσεις στο γόνατο) είναι αμφίβολη για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ στον Ολυμπιακό θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού) και εκτός λόγω τραυματισμού (και κατ' επέκταση εκτός 7αδας ξένων) έχει τεθεί ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Υπενθυμίζεται ότι για να φτάσει ο Παναθηναϊκός AKTOR μέχρι τον τελικό απέκλεισε στον προημιτελικό την ΑΕΚ Betsson και στον ημιτελικό τον Άρη, ενώ ο Ολυμπιακός ξεπέρασε πρώτα το εμπόδιο του Περιστερίου bwin και ακολούθως αυτό του Προμηθέα.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ