ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Στην Ισπανία για εξετάσεις ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, εκτός για τα δύο ματς με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και όπως είναι λογικό έμεινε εκτός από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR. Νοκ άουτ και για τα δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι με αντίπαλο τη Μακάμπι.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τέθηκε εκτός από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR, καθώς μετέβη στην Ισπανία προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, όπως ανέφερε η ενημέρωση της πράσινης ΚΑΕ.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με το θέμα του Ισπανού φόργουορντ.

Ο παίκτης των πρασίνων ταξίδεψε στη χώρα του για εξετάσεις, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Εργκίν Αταμάν θα τον στερηθεί από τα δύο παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Βελιγράδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη EuroLeague.

Στα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη και τώρα η σειρά μεταφέρεται στο Βελιγράδι για το Game 3 (30/4, 20:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24) και το Game 4 (2/5, 21:45, Novasports, Match Center από το SPORT24).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ