EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Οριστικά χωρίς Μπάλντουιν στο Game 2

23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οριστικά χωρίς τον Γουέιντ Μπάλντουιν θα παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2 της σειράς της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο παίκτης εμφανίστηκε με πολιτικά στον πάγκο των Ισραηλινών.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα στερηθεί οριστικά των υπηρεσιών του Γουέιντ Μπάλντουιν στο Game 2 της σειράς με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τη EuroLeague (25/4, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο σκόρερ των Ισραηλινών είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στο 32ο λεπτό του πρώτου παιχνιδιού και δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το δεύτερο ματς της σειράς.

Ο παίκτης έκανε την εμφάνισή του με πολιτικά στον πάγκο των Ισραηλινών, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ