ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Δεν θα παίξει ο Κώστας Σλούκας κόντρα στη Βαλένθια

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παλέψει στη Fonteta με τη Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) χωρίς τον αρχηγό του, Κώστα Σλούκα, που υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια.

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στη Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στη 19η αγωνιστική της EuroLeague. Ο αρχηγός των πρασίνων θα δηλωθεί στη δωδεκάδα του αγώνα, όμως δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Ως εκ τούτου, το βάρος στην περιφέρεια θα πρέπει να επωμιστούν οι Λούκα Βιλντόσα, Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ αποκόμισε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό στο πρώτο παιχνίδι του 2024, αυτό κόντρα στην Μπασκόνια και προτιμήθηκε να μείνει στα πιτς σε αυτό το ματς, αφού δεν είναι 100% έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη, ώστε η ομάδα να ρισκάρει μια επιδείνωση με τη συμμετοχή του απέναντι στο σύνολο του Άλεξ Μουμπρού.

Οι πράσινοι, προφανώς, έλαβαν υπόψη τους ότι ακολουθεί μία ακόμα διαβολοβδομάδα, με δύο κρίσιμα εντός έδρας ματς απέναντι σε Αναντολού Εφές (9/1, 21:15) και Μονακό (11/1, 21:15).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ