ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε ότι ο Βιλντόσα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση

Ο Λούκα Βιλντόσα
Ο Λούκα Βιλντόσα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Βιλντόσα χειρουργήθηκε - όπως αναμενόταν - στο αριστερό γόνατο, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να ανακοινώνει ότι υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Ο Λούκα Βιλντόσα έκανε το πρώτο βήμα στον δρόμο της επιστροφής του μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο, αφού - όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR - ο Αργεντινός γκαρντ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των "πράσινων" αναφέρει: "Ο Λούκα Βιλντόζα υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (09/01), στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση αριστερού γόνατος από τον γιατρό της ομάδας μας, Αθανάσιο Κονίδη".

Ο Βιλντόσα τραυματίστηκε στον αγώνα με το Περιστέρι bwin για την Stoiximan Basket League, με την διάγνωση να κάνει λόγο για ρήξη έξω μηνίσκου, κάτι που σήμαινε ότι έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Την φετινή σεζόν ο Βιλντόσα έχει 6.8 πόντους (41.9% δίποντο, 35.7% τρίποντο, 68.8% βολές), 1.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 17'42" συμμετοχής σε 18 παιχνίδια της EuroLeague και 8.5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 21'23'' συμμετοχής σε 11 ματς στην Stoiximan Basket League.

Διαβάστε ΕΔΩ τι σημαίνει η ρήξη έξω μηνίσκου την οποία υπέστη ο Αργεντινός γκαρντ και πώς μεταφράζεται αυτό για το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός παρκέ, καθώς και τα παιχνίδια από τα οποία θα απουσιάσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ