STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης: Το συγκλονιστικό φινάλε και το άστοχο σουτ του Καλαϊτζάκη

Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης: Το συγκλονιστικό φινάλε και το άστοχο σουτ του Καλαϊτζάκη
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Ο Άρης θριάμευσε στο ΟΑΚΑ, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό AKTOR στο πλαίσιο αναμέτρησης για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Δείτε ξανά το συγκόλινιστικό φινάλε του αγώνα και το άστοχο σουτ του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, που μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση.

Ο Άρης πήρα ένα τεράστιο διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ, υποχρεώνοντας τον Παναθηναϊκό AKTOR στην πρώτη φετινή του ήττα (70-73) μετά από 16 διαδοχικές νίκες στην Stoiximan Basket League. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρέθηκε στο +9 (62-71) στα 85" πριν το τέλος, όμως καρδιοχτύπησε μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης, αφού οι πράσινοι μείωσαν σε 70-73 με 17" να απομένουν στο χρονόμετρο και λίγο έλειψε να στείλουν το ματς στην παράταση.

Ένα χαμένο λέι-απ του Μπλούμπεργκς και μία παράβαση 5" στην επαναφορά, έδωσε την τελευταία κατοχή στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Το τριφύλλι ζορίστηκε να βρει ελεύθερο παίκτη, αφού η άμυνα του Άρη πάνω στους Μάριους Γκριγκόνις, Κέντρικ Ναν και Ντίνο Μήτογλου ήταν ασφυκτική, με αποτέλεσμα να πάρει πάνω του το τελευταίο σουτ ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος δεν βρήκε όμως στόχο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ