ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Αμφίβολος ο Γκραντ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023 - 2024 / - ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού αισθάνεται τελικά ενοχλήσεις ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) θεωρείται αμφίβολη.

Ο Τζέριαν Γκραντ δεν πήρε μέρος στην ομαδική προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR παρά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πλέον η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League θεωρείται αμφίβολη.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις στο γόνατο μετά τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική. Τελικά όμως οι ενοχλήσεις βρίσκονται στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, με τον Γκραντ να αναμένεται να επανεξεταστεί αύριο (14/4) προκειμένου να ξεκαθαρίσει το καθεστώς συμμετοχής του στο ντέρμπι.

Σε περίπτωση που ο Γκραντ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε η εξάδα των ξένων των "πρασίνων" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα αποτελείται από τους Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Ματίας Λεσόρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ