ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Άφησε ελεύθερο τον Παπαδάκη

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με τη φανέλα της Λάρισας
Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με τη φανέλα της Λάρισας EUROKINISSI

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητά ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Μετά από τον δανεισμό του για ένα χρόνο στην Λάρισα, ο Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερο τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη με τον 22χρονο πόιντ γκαρντ να αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Παπαδάκης δεσμευόταν με συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό με τους "πράσινους" να είχαν τον πρώτο λόγο αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Παπαδάκης δεν θα είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ρόστερ του κόουτς Πρίφτη, συνεπώς ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον παίκτη πως είναι ελεύθερος να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο 22χρονος πόιντ γκαρτν πήρε χρόνο συμμετοχής φέτος στην Λάρισα και μάλιστα ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας έχοντας μέσο όρο 6.5 πόντους και 2.3 ασίστ.

Θυμίζουμε ότι ο Παπαδάκης έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα ανδρών στα παράθυρα και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τον αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Επίσης ήταν και στις επιλογές του Ρικ Πιτίνο για την αρχή της προετοιμασίας της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Παπαδάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του στο SPORT24, είχε δηλώσει πως θέλει να κοιτάξει το μέλλον του και να πράξει το καλύτερο για την καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ