ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Πάλι εκτός ο Νίκου

Πάλι εκτός ο Νίκου
INTIME SPORTS

Δυο εβδομάδες μετά την επιστροφή του από τη θλάση στο μηρό, ο Θωμάς Νίκου υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο. Θα μείνει εκτός του ματς που έχει ο Πανελευσινιακός το Σάββατο (29/2) εναντίον του Ρεθύμνου.

Ο Πανελευσινιακός υποδέχθηκε πριν δυο αγωνιστικές την επιστροφή του Θωμά Νίκου, μετά τη θλάση που είχε πάθει στο μηρό. Τώρα, θα αναγκαστεί να συνεχίσει την πορεία του χωρίς τον γκαρντ, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο, στην προπόνηση της Τετάρτης (26/2).

Θα απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου (29/2) με το Ρέθυμνο και μετά η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως νέος γιατρός της ομάδας θα είναι ο Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλος. " Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει οτι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τελεί υπο την διεύθυνση και την εποπτεία του ευγνωσμένης αξίας Ορθοπεδικού, κ. Τριανταφυλλόπουλου Αβραάμ. Η εμπειρία και οι ικανότητες του νέου μας Ιατρού, αποτελούν εχέγγυο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα απολαμβάνουν οι αθλητές μας.. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Φυσιοθεραπευτή, Μάνου Παπαμανώλη, ππου αποτελεί εκ των κορυφαίων στο χώρο του νιώθουμε την σιγουριά οτι διαθέτουμε απο τα καλύτερα Ιατρικά team στην Α1. Παράλληλα η ΚΑΕ Πανελευσινιακός και ο πρόεδρος κ. Γιάννης Φιλίππου ευχαριστούν θερμά τον Ιατρό κ. Αλευρογιάννη Σταύρο, για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, τόσο στον επιστημονικό, όσο και στον αθλητικό χώρο".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ