ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει σειρά ο Φώτσης

Παίρνει σειρά ο Φώτσης
INTIME SPORTS

Η νέα εβδομάδα θα έχει ανακοινώσεις για τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα οριστικοποιήσει την επιστροφή του Αντώνη Φώτση στους "πράσινους", από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και τυπικά το συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο

Η 30ή Ιουνίου σηματοδότησε εκτός από το τέλος του πρώτου μήνα του καλοκαιριού και το τέλος της συνεργασίας του Αντώνη Φώτση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 32χρονος Έλληνας φόργουορντ ολοκλήρωσε και τυπικά την παραμονή του στην Ιταλία, καθώς το συμβόλαιο του με τη Μιλάνο έληξε την Κυριακή (30/6).

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι ο Παναθηναϊκός από την Δευτέρα 1η Ιουλίου μπορεί να επιστρέψει με την ανακοίνωση μίας μεγάλης μεταγραφής, όπως είναι αυτή του Αντώνη Φώτση.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει από καιρό και το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιήσουν την 4η συνεργασία τους που θα έχει τριετή διάρκεια.

Από την άλλη, το θέμα του Δημήτρη Διαμαντίδη αναμένεται επίσης να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα, καθώς η συμφωνία ουσιαστικά έχει επέλθει, απλά μένει να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές.

Ανοικτό το θέμα Λάσμε

Κακά τα ψέματα, όσο ο Στεφάν Λάσμε δεν βρίσκει καλύτερη πρόταση από αυτή του Παναθηναϊκού, υπάρχουν πιθανότητες να συνεχίσει στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Γκαμπονέζος πάουερ φόργουορντ δεν αποκλείεται στο τέλος να αποδεχτεί την πρόταση των "πράσινων", οι οποίοι πλέον περιμένουν διακριτικά την περίπτωσή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ