ΚΑΟΔ

Παίρνει Πολκ ο ΚΑΟΔ

Παίρνει Πολκ ο ΚΑΟΔ

Ο Κρίστιαν Πολκ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΚΑΟΔ, με τον Αμερικανό να έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στον σύλλογο (video).

Ο ΚΑΟΔ συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την ομάδα της Δράμας να κλείνει τον πρώτο της Αμερικανό, τον Κρίστιαν Πολκ.

Ο 26χρονος Πολκ έχει ύψος 1μ.90 και την περασμένη σεζόν έπαιξε στο NBDL με τη φανέλα των Σπρίνγκφιλντ Άρμορ, φορώντας παράλληλα σε ένα παιχνίδι και τη φανέλα της πολωνικής Πολφάρμα.

Τα χαρακτηριστικά που ακολουθούν τον Πολκ κάνουνε λόγο ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό σουτέρ τριών πόντων και ότι είναι εκρηκτικός στις κινήσεις του.

Ο Πολκ έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στον ΚΑΟΔ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί με το πιθανότερο αυτό να συμβεί αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες η λογική του Νέναντ Μάρκοβιτς αναφέρει πως οι τρεις Αμερικανοί που θα βρίσκονται στο ρόστερ του θα είναι περιφερειακοί.

Και πιο συγκεκριμένα θα πρόκειται για έναν πλέι μέικερ, έναν γκαρντ που θα μπορεί να αγωνίζεται και ως πλέι μέικερ και έναν καθαρόαιμο σούτινγκ γκαρντ με τον Πολκ να είναι ο πρώτος εκ των τριών. Ακόμη στην τελική ευθεία στην ομάδα της Δράμας βρίσκεται της ανανέωσης του Σταμάτη Μπένα ώστε να παραμείνει στο ρόστερ για του ΚΑΟΔ για μία ακόμη χρονιά.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ