Παίρνει Κόμματο, σύννεφα για Έβανς

Τα Τρίκαλα είναι έτοιμα να ολοκληρώσουνε την απόκτηση του Νέστορα Κόμματου κι ενώ παραμένει αμφίβολο το μέλλον του Αμερικανού Κρις Έβανς.
Έτοιμα να ολοκληρώσουνε την απόκτηση του Νέστορα Κόμματου είναι τα Τρίκαλα κι ενώ παραμένει αμφίβολο το μέλλον του Κρις Έβανς.
Ο έμπειρος φόργουορντ φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ και ουσιαστικά να καλύψει το κενό του Αμερικανού φόργουορντ σε ενδεχόμενη λύση του συμβολαίου του.
Ο Κόμματος ήταν ακόμη και σήμερα να βρεθεί στα Τρίκαλα και να θέσει εαυτό στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει μείνει ευχαριστημένος από την εικόνα των προπονήσεων του απόφοιτου του Κεντ Στέιτ.
Παράλληλα ο Φλεβαράκης και παρά την απόκτηση βρίσκεται στην αναζήτηση ενός πάουερ φόργουορντ από την Αμερικάνικη και κοινοτική αγορά.
Εν τω μεταξύ η διοίκηση της Aries TrikalaBC ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου πάουερ φόργουορντ Χρήστου Δεληγιάννη με ύψος 2.04μ. που τα τελευταία τρία χρόνια είχε αγωνιστεί στον Πανελευσινιακό.
Είναι διεθνής με την Εθνική U21 ενώ έχει συμμετάσχει και σε Πανεπιστημιάδα με τον Δεληγιάννη στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Τρικάλων σημείωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: ” Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα των Τρικάλων που ήταν άλλωστε επιθυμία μου μιας και κατάγομαι από την γειτονική Καρδίτσα.
Τα Τρίκαλα είναι μία επαρχιακή πόλη που αγαπάει το μπάσκετ και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας που ως νεοφώτιστη ομάδα είναι η παραμονή στην κατηγορία“.