ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παίκτης του Μπαχρέιν έβαλε 10 τρίποντα στη Δαμασκό απέναντι στη Συρία σε προ-προολυμπιακό τουρνουά

Παίκτης του Μπαχρέιν έβαλε 10 τρίποντα στη Δαμασκό απέναντι στη Συρία σε προ-προολυμπιακό τουρνουά
FIBA

Απίθανο ματς από τον Μουσταφά Ρασέντ του Μπαχρέιν απέναντι στη Συρία, αγγίζει τους 26 πόντους με 53% στο τρίποντο ο νεαρός γκαρντ στο προ-προολυμπιακό τουρνουά που γίνεται στη Δαμασκό.

Από τα προ-προολυμπιακά τουρνουά που διεξάγονται αυτές τις ημέρες, ένα ξεχωρίζει. Αυτό που γίνεται στη Δαμασκό, στην καρδιά της Συρίας, η οποία προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από τα πολύ δύσκολα χρόνια που την κατέστρεψαν. Τη Δευτέρα (14/8) πάντως, αυτός που ξεχώρισε ήταν ένας αντίπαλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας, ο Μουσταφά Ρασέντ που με μία μεγαλειώδη εμφάνιση οδήγησε το Μπαχρέιν στην νίκη με 91-60.

Ο 21χρονος ύψους 1μ.77 μπασκετμπολίστας έβαλε 32 πόντους από 10/17 δίποντα και 2/2 βολές, μάζεψε έξι ριμπάουντ και μοίρασε πέντε ασίστ, ενώ έκανε μόλις ένα λάθος στα 32 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Συνολικά στο τουρνουά, σε τρεις αγώνες, έχει 25.7 πόντους με 53% στο τρίποντο, ενώ αγωνίζεται στην Αλ Μανάμα, ομάδα της χώρας, με την ελπίδα κάποια στιγμή να βρει μια ευκαιρία και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ