EUROLEAGUE

Παίκτης του μήνα ο Σαντιάγο

Παίκτης του μήνα ο Σαντιάγο
Σαντιάγο

Πολυτιμότερος παίκτης του Μαρτίου, αναδείχθηκε ο σέντερ της Ουνικάχα Μάλαγα, Ντάνιελ Σαντιάγο

Ο Πορτορικανός σέντερ, ήταν πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας τον Μάρτιο και ανέβασε ή ισοφάρισε τα προσωπικά ρεκόρ του, στο σύστημα index, τους πόντους, τις ασίστ και τα κοψίματα. Το πιο σημαντικό απ' όλα όμως, ήταν ότι όποτε η Ουνικάχα χρειαζόταν τη νίκη σε κάποιο κρίσιμο παιχνίδι, αυτός ήταν πάντα συνεπής για να την "πάρει από το χέρι".
Στα τρία παιχνίδια του Μαρτίου (δεν υπολογίζεται αυτό της πρώτης του μηνός, που ανήκει στον Φεβρουάριο), οι εμφανίσεις του Σαντιάγο, ήταν καταλυτικές για την ομάδα του.

Στη νίκη επί της Μπενετόν στο Τρεβίζο, σημείωσε 23 πόντους (9/12 δίποντα), πήρε 8 ριμπάουντ και έκανε 5 κοψίματα, σε μόλις 25 λεπτά συμμετοχής. Στο σύστημα index, συγκέντρωσε 32 βαθμούς.

Εναντίον της Ντιναμό Μόσχας στη Μάλαγα, έπαιξε 16 λεπτά, σημείωσε 9 (3/3 δίποντα) πόντους, "κατέβασε 5 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, συγκέντρωσε 21 βαθμούς στο index και το πιο σημαντικό απ' όλα, σταμάτησε τους Φώτση-Παπαδόπουλο, οι οποίοι έκαναν σε αυτό το παιχνίδι τη χειρότερη εμφάνισή τους στο top-16.

Tέλος, στην ήττα από τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο, είχε 13 πόντους (5/6 δίποντα) και 6 ριμπάουντ. Σε μέσους όρους τον Μάρτιο, είχε 15 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 2 κοψίματα και 1.6 ασίστ, ενώ παράλληλα είχε το εκπληκτικό 80.6% στα δίποντα.






TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ