FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο νέος όμιλος και το πρόγραμμα της Ελλάδας στους "16"

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο νέος όμιλος και το πρόγραμμα της Ελλάδας στους "16"
EUROKINISSI

Η πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε, με την Εθνική Ανδρών να παίρνει το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης. Δείτε πώς διαμορφώνεται ο νέος όμιλος που δημιουργείται, αλλά και το πρόγραμμα των αγώνων της Ελλάδας.

Η Ελλάδα κέρδισε τη Νέα Ζηλανδία στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκρίθηκε στους "16" και πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ως προς τη βαθμολογική κατάσταση στον όμιλό της.

Από νωρίς είχαμε μάθει την πρόκριση της Τσεχίας μετά τη νίκη-έκπληξη επί της Τουρκίας, οι ΗΠΑ "καθάρισαν" γρήγορα-γρήγορα την Ιαπωνία και το μόνο που έμενε για την Εθνική ήταν να κάνει το χρέος της απέναντι στη Νέα Ζηλανδία. Από την στιγμή που και η Ελλάδα αναδείχτηκε νικήτρια στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης, το τοπίο πια είναι ξεκάθαρο ως προς τη βαθμολογική κατάταξη από την οποία θα εκκινήσει ο "γαλανόλευκος" όμιλος στη φάση των "16".

Ο νέος όμιλος της Εθνικής, είναι ο εξής:

1. ΗΠΑ 3-0

2. Βραζιλία 3-0

3. Ελλάδα 2-1

4. Τσεχία 2-1

Θυμίζουμε ότι στους "16" οι ομάδες μεταφέρουν όλα τα αποτελέσματα από την πρώτη φάση, ενώ στα προημιτελικά προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες.

Οι αγωνιστικές των "16" στον όμιλο της Εθνικής:

Τσεχία - Βραζιλία (7/9, 11:30)

Ελλάδα - ΗΠΑ (7/9, 15:30)

Ελλάδα - Τσεχία (9/9, 11:30)

ΗΠΑ - Βραζιλία (9/9, 15:30)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ