ΜΠΑΣΚΕΤ

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το Copa!

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το Copa!

Το ''Martín Carpena'' φοράει τα καλά του για να υποδεχθεί 470 διαπιστευμένους δημοσιογράφους, 17 σκάουτερ από το ΝΒΑ, εκπροσώπους του Τύπου από εννέα χώρες εκτός Ισπανίας καθώς και προπονητές από την Ιαπωνία!!!

Το ενδιαφέρον για το Copa del Rey που θα δεξαχθεί το τετραήμερο 6-9/2 στη Μάλαγα έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Ισπανίας. ''Με παίρνει κόσμος από τη Σερβία και μου λέει ότι θα έλθει στη Μάλαγα για το Copa del Rey! Απίστευτο!'' μάς εξήγησε ο Βλάντιμιρ Στίματς.

Οι διοργανωτές του Copa del Rey, λοιπόν, έχουν πολλή δουλειά αυτές τις μέρες, αφού καλούνται να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή 470 δημοσιογράφων που διαπιστεύθηκαν και θα βρίσκονται στο Palacio de Deportes της Μάλαγα για το Final-8 του ισπανικού Κυπέλλου!

Το ενδιαφέρον για το σπουδαίο μπασκετικό τουρνουά είναι τεράστιο. Το καταλάβαμε από τις πρώτες ώρες της παρουσίας μας στην Ανδαλουσία, βλέποντας την πόλη να προετοιμάζεται πυρετωδώς για αυτή τη γιορτή.Το επιβεβαιώσαμε όταν μάθαμε ότι στη δημοσιογραφική ''ζώνη'' του ''Martin Carpena'' θα βρίσκονται επίσης εκπρόσωποι του Τύπου από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την Κροατία, τη Σερβία, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και το Βέλγιο!

Μεταξύ των θεατών που θα κατακλύσουν τις κερκίδες στο Palacio de Deportes θα βρίσκονται και 17 σκάουτερ από το ΝΒΑ που θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Σέρχιο Ρονντρίγκεθ, τον Νίκολα Μίροτιτς, τον Άλεξ Αμπρίνες, τον Ντομάντας Σαμπόνις, τον Μιντάουγκας Κουσμίνσκας και τον Ζόραν Ντράγκιτς!

Το Copa del Rey θα μεταδοθεί live από 100 τηλεοπτικά δίκτυα στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική ενώ εντύπωση προκαλεί το οργανωμένο ταξίδι προπονητών από την Ιαπωνία προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης αυτή τη σπουδαία μπασκετική εμπειρία! Να θυμίσουμε ότι χθες πραγματοποιήθηκε η media day της Μάλαγα ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Copa del Rey αναμένονται αύριο στην ηλιόλουστη πόλη της Ανδαλουσίας.

-Ακολουθήστε μας στο Twitter @Giannis_Stavr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ