ΕΟΚ

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Αγώνας του Πανελληνίου Παίδων άλλαξε γήπεδο στο ημίχρονό του

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Αγώνας του Πανελληνίου Παίδων άλλαξε γήπεδο στο ημίχρονό του

Το πρώτο μέρος στο Νέο Κλειστό, το δεύτερο μέρος στο ΔΑΚ Καρδίτσας έδωσαν Ηρακλής Κοζάνης και Ολυμπιακός, για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Αυτό που συνέβη την Παρασκευή (1/7) στην Καρδίτσα, είναι βγαλμένο από σενάριο ταινίας. Ο αγώνας του Ηρακλή Κοζάνης με τον Ολυμπιακό για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων ξεκίνησε σε ένα γήπεδο και ολοκληρώθηκε σε άλλο, καθώς ένα ξαφνικό μπουρίνι δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μεταφερθούν από το νέο κλειστό της πόλης στο ΔΑΚ το οποίο βρίσκεται περίπου τέσσερα χιλιόμετρα μακριά.

"Ετυχε να περιγράψω αγώνα που ξεκίνησε σ' ένα γήπεδο και τελείωσε σε άλλο! Διακοπή ρεύματος στη μισή Καρδίτσα μετά από ξαφνικό μπουρίνι. Το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο βυθίζεται στο σκοτάδι. Η γεννήτρια προσπαθεί για λίγο, αλλά δεν σηκώνει όλα όσα είναι "κουμπωμένα" πάνω της. Το ματς Ηρακλής Κοζάνης - Ολυμπιακός, για το 49ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Μπάσκετ, βρίσκεται στο ημίχρονο. Περνάει μια ώρα τηλεφώνων, διαβουλεύσεων και απαιτήσεων για ασφαλή πρόβλεψη, πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

Το τελευταίο που άκουσαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ, εκεί γύρω στις 19:40, είναι "πιθανόν σε μία ώρα, αλλά δεν μπορούμε να δεσμευτούμε"! Η απόφαση παίρνεται μέσα στα επόμενα 5 λεπτά: Μεταφορά του ματς στο ΔΑΚ Καρδίτσας, όπου υπάρχει ρεύμα κανονικά, και διεξαγωγή εκεί του δεύτερου ημιχρόνου! Πρώτοι ενημερώνονται οι διαιτητές, οι οποίοι λένε ότι συμφωνούν, αρκεί να έχουν την συναίνεση και των δύο ομάδων. Οι οποίες συμφωνούν σχεδόν αμέσως, δεδομένου ότι την επόμενη μέρα (σήμερα) έχουν επίσης αγωνιστική υποχρέωση, μάλιστα περίπου μεσημεριανές ώρες" ήταν το στόρι, όπως το περιέγραψε ο έμπειρος δημοσιογράφος Αργύρης Παγαρτάνης, ο οποίος ανέλαβε τον τηλεοπτικό σχολιασμό της αναμέτρησης.

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ