ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ

Ούνικς Καζάν: Στόχος η παραμονή του Μάριο Χεζόνια

Ούνικς Καζάν: Στόχος η παραμονή του Μάριο Χεζόνια
UNICS.RU

Η παραμονή του Μάριο Χεζόνια αποτελεί μεγάλο στόχο της Ούνικς Καζάν, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας.

Η απουσία της Ούνικς Καζάν από την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει αλλάξει άρδην τον προγραμματισμό και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τους ξένους παίκτες που αποτέλεσαν τη βάση της ομάδας, τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κορυφαίος όλων ο Μάριο Χεζόνια. Ο 27χρονος φόργουορντ υπέγραψε πέρσι για 1+1 χρόνια με την Ούνικς Καζάν, οι διαμορφωθείσες συνθήκες όμως (σε συνδυασμό με το καταγεγραμμένο έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης) καθιστούν εξαιρετικά αμφίβολη την ενεργοποίηση του σχετικού όρου στο συμβόλαιό του.

Όπως και να έχει, ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, εξήγησε με δηλώσεις του πως "ελπίζω ότι δεν θα φύγει, μαζί με τους άλλους ξένους. Όλοι τους έχουν το δικαίωμα της αποχώρησης, αφού δεν θα είμαστε στην EuroLeague. Ο Μάριο (Χεζόνια) έχει πει όμως ότι του αρέσει η ζωή στο Καζάν και πως είναι ευχαριστημένος με όλα. Επομένως, υπάρχει η ελπίδα ότι θα μείνει εδώ".

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από τέσσερις ημέρες, ο Μάριο Χεζόνια διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον έφερναν να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ