ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ

Ούνικς Καζάν: Αγωγή στον Μπράντλι, σύμφωνα με αμερικανική πηγή

Ούνικς Καζάν: Αγωγή στον Μπράντλι, σύμφωνα με αμερικανική πηγή
PHOTO CREDITS: UNICS.RU

Η φυγή του Τζάρελ Μπράντλι από τη Ρωσία για λόγους ασφάλειας φαίνεται πως οδήγησε την Ούνικς Καζάν στο να κάνει αγωγή στον Αμερικανό ζητώντας το ποσό των 250 χιλιάδων δολαρίων, σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Ίαν Μπέγκλεϊ του SNY.

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία έχει οδηγήσει πολλούς αθλητές που αγωνίζονταν στη Ρωσία να εγκαταλείψουν τη χώρα και να επιστρέψουν στις παρτίδες τους. Το State Department μάλιστα είχε συμβουλεύσει τους Αμερικανούς να το πράξουν άμεσα.

Ο Τζάρελ Μπράντλι της Ούνικς Καζάν ήταν από τους πρώτους αθλητές που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την Ρωσία για λόγους ασφάλειας και αυτό αναμένεται να του κοστίσει. Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ίαν Μπέγκλεϊ του SNY, η ρωσική ομάδα θα καταθέσει αγωγή προς τον Μπάρελ ζητώντας το ποσό των Ίαν Μπέγκλεϊ του SNY.

Ο Μπράντλι μάλιστα έφυγε από την ομάδα πριν ανακοινωθούν οι αναβολές των αγώνων στη EuroLeague, εκεί όπου οι ρωσικές ομάδες κινδυνεύουν με οριστική αποβολή αν δεν βρουν λύση εντός τριών εβδομάδων.

TAGS ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ