ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Ο Κέλι Ούμπρε έχει 0/17 τρίποντα στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν

Ο παίκτης των Γουόριορς, Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ
Ο παίκτης των Γουόριορς, Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ δεν φημίζεται για το σουτ του και το έχει αποδείξει και με το παραπάνω στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν, αφού έχει 0/17 τρίποντα και ποσοστό 17.5% στα σουτ εντός παιδιάς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήραν τη νίκη στο τέλος κόντρα στους Σικάγο Μπουλς (129-128), με το εύστοχο τρίποντο του Ντάμιον Λι, 2.3'' πριν το φινάλε.

Ένα σουτ που ίσως θα ζήλευε ο συμπαίκτης του Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ, ο οποίος έχει να... σταυρώσει τρίποντο σε επίσημο ματς, από πέρυσι.

Συγκεκριμένα, σε κανένα φετινό παιχνίδι έως τώρα δεν έχει μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παρκέ, με τα νούμερά του να μην θυμίζουν σε τίποτα τα νούμερα σε Γουίζαρντς και Σανς.

Έτσι, στα πρώτα τρία ματς της κανονικής διάρκειας, ο Ούμπρε σουτάρει με ποσοστό 17.5% στα σουτ εντός παιδιάς (7/40 συνολικά) ενώ έχει συνολικά 0/17 τρίποντα, ένας αριθμός που αν μη τι άλλο προβληματίζει τον Στιβ Κερ.

Αναλυτικότερα, στο πρώτο παιχνίδι με τους Νετς, κατάφερε να πετύχει 6 πόντους με 3/14 σουτ (0/6), στο δεύτερο ματς με τους Μπακς σκόραρε μόλις 3 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ πέτυχε 1/10 σουτ (0/5 τρίποντα) και τέλος στο παιχνίδι με τους Μπουλς, σκόραρε 8 πόντους με 3/16 σουτ (0/6 τρίποντα).

Μάλιστα, το εν λόγω ποσοστό, είναι το χειρότερο στην ιστορία του NBA, από τη σεζόν 1954-55 μέχρι και σήμερα.

AP Photo/Kathy Willens

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ