ΜΠΑΣΚΕΤ

Ουίμς: "Είναι όλα ψέμματα"!

Ουίμς: "Είναι όλα ψέμματα"!

Με ανακοίνωσή του ο Σόνι Ουίμς ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε αρνήθηκε να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ, αλλά ίσα-ίσα ότι ενώ παρέδωσε κανονικά δείγμα του το απέρριψαν, τονίζοντας ότι ποτέ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών.

Το μπέρδεμα με τον Σόνι Ουίμς συνεχίζεται! Ο Αμερικανός γκαρντ είδε τη Μακάμπι να του αρνείται να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για το Άσχοντ για τον αγώνα με την τοπική Μακάμπι Άσχοντ, με τα ΜΜΕ του Ισραήλ να αναφέρουν ότι αυτό έγινε επειδή αρνήθηκε να περάσει από ντόπιντ κοντρόλ . Ο Αμερικανός ωστόσο θέλησε να τα διαψεύσει όλα αυτά, δίνοντας άλλη τροπή στα γεγονότα!

Με επίσημη δήλωσή του ο Ουίμς υποστηρίζει ότι έδωσε δείγμα στους ανθρώπους της WADA ή μάλλον για την ακρίβεια παρέδωσε 8 μπουκαλάκια με ούρα, αλλά αυτά απορρίφθηκαν επειδή ήταν αραιωμένα με νερό, ενώ ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Αναλυτικά η δήλωσή του, όπως την δημοσίευσε ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter:

" Δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά στην ζωή μου. Έχω περάσει τρία drug test όσο αγωνιζόμουν στο ΝΒΑ. Ήμουν κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο από τις 18:00 έως τις 00:30 και γέμισα 8 μπουκαλάκια με ούρα, αλλά μου είπαν ότι ήταν αραιωμένα με νερό. Μου έδωσαν νερό για να επιταχύνουν την διαδικασία. Οι αναφορές ότι έχω πάρει ναρκωτικά ή ότι αρνήθηκα να κάνω τεστ είναι αναληθείς. Ο τρίχρονος γιος μου, Αλένας, με περίμενε μόνος του στο αεροδρόμιο από τις 21.00 έως τη 01.00. Δε μιλάει καν Αγγλικά και με περίμενε τρομοκρατημένος. Αγαπάω τη Μακάμπι, αγαπάω τους φιλάθλους της, θέλω να μείνω εδώ, θέλω να κερδίσω Πρωταθλήματα εδώ".

Παρακάτω παρατίθεται και το πρωτότυπο κείμενο:

Ουίμς: "Είναι όλα ψέμματα"!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ