ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ

Ουντόκα για Σμαρτ: “Είναι σκληρός τύπος, αμφίβολος για το Game 2”

2022 AP Photo/Morry Gash

Ο προπονητής των Σέλτικς,  Ίμε Ουντόκα πήρε θέση για την κατάσταση του Μάρκους Σμαρτ, αναφέροντας πως η συμμετοχή του στο Game 2 κόντρα στους Μπακς είναι αμφίβολη.

Ο τραυματισμός του Μάρκους Σμαρτ στον ώμο προς το τέλος του πρώτου μέρους κόντρα στους Μπακς πάγωσε τον πάγκο των Σέλτικς, ωστόσο επέστρεψε, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε τον αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας της Βοστώνης, Ίμε Ουντόκα πήρε θέση για την κατάσταση του Σμαρτ και ανέφερε πως η συμμετοχή του στο δεύτερο ματς της σειράς απέναντι στους Μπακς είναι αμφίβολη.

Ο Σμαρτ νιώθει λίγο περίεργα σήμερα. Είναι σκληρός τύπος και θα προσπαθήσει να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι. Θα κάνει θεραπείες και θα δούμε πως αισθάνεται την ημέρα του αγώνα. Για την ώρα είναι αμφίβολος’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ