ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Όταν ο Σπανούλης μίλησε για τον Ίβκοβιτς: "Πρώτη φορά στην καριέρα του επιστρέφει σε μία ομάδα, αγαπάει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον Βασίλη Σπανούλη
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον Βασίλη Σπανούλη EUROKINISSI

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έφυγε σε ηλικία 78 ετών σκορπώντας θλίψη σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ. Ο Βασίλης Σπανούλης είχε μιλήσει το 2017 στη σελίδα της EuroLeague για την αγάπη που είχε ο Ίβκοβιτς για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Η είδηση του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ. Ένας εκ των μεγαλύτερων προπονητών άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών ωστόσο όλοι έχουν κάτι να θυμούνται από τον Ίβκοβιτς. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης που συνεργάστηκε μαζί του κατακτώντας μάλιστα την EuroLeague το 2012.

Ο Σπανούλης είχε σταθεί στην αγάπη του Ίβκοβιτς για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό στο αφιέρωμα που του είχε κάνει η EuroLeague το 2017.

"Αγαπάει την Ελλάδα, αγαπάει τον Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που επιστρέφει σε ένα σύλλογο και εργάζεται για δεύτερη φορά. Είναι δείγμα του πόσο αγαπάει την ομάδα", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σπανούλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ