ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο Μπολομπόι εξοργίστηκε και απάντησε στην ΤΣΣΚΑ: "Φύγετε από εδώ"

Όταν ο Μπολομπόι εξοργίστηκε και απάντησε στην ΤΣΣΚΑ: "Φύγετε από εδώ"
CSKABASKET.COM

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Τζόελ Μπολομπόι, είχε αντιδράσει τον περασμένο Φλεβάρη στις πιέσεις που δεχόταν από την ΤΣΣΚΑ να επιστρέψει στην ομάδα, παρά την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατούσε και συνεχίζει ακόμα ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ, Τζόελ Μπολομπόι, υπέγραψε την Τετάρτη (6/7) μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος (2.07 μέτρα) είχε έρθει σε ρήξη με την προηγούμενη ομάδα του τον περασμένο Φλεβάρη, λόγω των πιέσεων που δεχόταν για να επιστρέψει.

Θυμίζουμε ότι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης, πολλοί παίκτες της ΤΣΣΚΑ, μαζί και ο Τζοέλ Μπολομπόι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ομάδα. Οι Ρώσοι ωστόσο, τους έδωσαν το περιθώριο να γυρίσουν στη Μόσχα μέχρι την πρώτη του Μάη.

Σε αντίθετη περίπτωση, σε περίπτωση η ομάδα θα διεκδικούσε χρηματικό ποσό από τον παίκτη και θα κινούταν νομικά. Η στάση του συλλόγου είχε εξοργίσει τον έμπειρο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αντέδρασε έντονα, απαντώντας δημόσια.

"Φύγετε από εδώ. Σας έχω πει ήδη πως δεν επιστρέφω. Ο τρόπος που αποφασίζετε να φέρετε τους παίκτες πίσω είναι με το να τους εκβιάζετε και να προσπαθείτε να τους τιμωρήσετε. Μου είπατε, όπως και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και πως λόγω της κατάστασης ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία, δείχνετε κατανόηση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ