ΑΕΚ

Όταν ο Ιβάνοβιτς έπαιζε με τον... Σπανούλη

Όταν ο Ιβάνοβιτς έπαιζε με τον... Σπανούλη

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ. Τον συνδέουν όμως, πολλά με την Ελλάδα. Όπως για παράδειγμα η προτίμησή του στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και η παρουσία του στο ΟΑΚΑ για να δει αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας της "Ένωσης".

Η ΑΕΚ "άπλωσε τα δίχτυα" της στη Σερβία, εντοπίζοντας τον Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα της Μέγκα Λεκς. Ο 22χρονος γκαρντ ξεχώρισε με τα χρώματα της ομάδας που ανήκει στον Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, με την "Ένωση" να αποτελεί αναμφισβήτητα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του δεν αναμένεται να αργήσει πολύ, αφού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούρι Ζντοβτς. Μέχρι να δούμε τι μπορεί να κάνει στο παρκέ, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα και τις συνήθειές του.

Η πρώτη; Η προτίμηση που δείχνει στον Βασίλη Σπανούλη! Απόδειξη το γεγονός πως τον προτιμά όταν περνά τον ελεύθερο χρόνο του παίζοντας video games, επιλέγοντας τον Ολυμπιακό για χάρη του "Kill Bill". Η δεύτερη; Η παρουσία του στο ΟΑΚΑ πριν από ένα για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας της "Ένωσης" με τον Πλατανιά. Εμπειρία που έσπευσε, επίσης, να "καταγράψει" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Απ ότι φαίνεται, ήταν γραφτό του Νίκολα Ιβάνοβιτς να βρεθεί κάποια στιγμή στη χώρα μας για να παίξει μπάσκετ.



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ