ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικά χωρίς Λοτζέσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οριστικά χωρίς Λοτζέσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα παίξει την Δευτέρα (25/1) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, καθώς ο Ολυμπιακός δεν δήλωσε τον Αμερικανό σουτέρ στον ΕΣΑΚΕ και η προθεσμία έληξε.

Έληξε η προθεσμία που είχε ο Ολυμπιακός ώστε να δηλώσει αλλαγή στους ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι Πειραιώτες δεν επανέφεραν τον Ματ Λοτζέσκι, του οποίου την θέση έχει πάρει τις τελευταίες βδομάδες ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ. Ο Αμερικανός σουτέρ, λοιπόν, δεν θα αγωνιστεί την Δευτέρα (25/1) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Υπενθυμίζεται πως στο ελληνικό πρωτάθλημα το όριο στους ξένους είναι στους έξι παίκτες και οι Πειραιώτες έχουν δηλώσει τους εξής μέχρι στιγμής: Ντι Τζέι Στρόμπερι, Ντάνιελ Χάκετ, Σον Τζέιμς, Οθέλο Χάντερ, Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Ματ Λοτζέσκι έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, τρέχει κανονικά, έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις μαζί με την ομάδα και οι ενοχλήσεις στο πόδι του έχουν υποχωρήσει. Ο Αμερικανός σουτέρ είχε υποστεί θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, στις αρχές Δεκέμβρη, στο ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται μέσα στις επόμενες μέρες και θα δοκιμάσει να δει αν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη, την ερχόμενη Πέμπτη (28/1).

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πάρει ξανά θέση στο ρόστερ της ομάδας στην Basket League μέσα στις επόμενες βδομάδες, καθώς στην λίγκα επιτρέπονται τρεις αλλαγές ξένων στον πρώτο γύρο και τρεις στον δεύτερο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ