VIRAL

Οπαδός των Σπερς έκανε κούρεμα με τη μορφή του Γουεμπανιαμά και ο Γάλλος σταρ τον πόσταρε στο Instagram

Οπαδός των Σπερς έκανε κούρεμα με τη μορφή του Γουεμπανιαμά και ο Γάλλος σταρ τον πόσταρε στο Instagram
PRINTSCREEN

Οι οπαδοί των Σπερς έχουν ήδη τρελαθεί με τον Γουεμπανιαμά. Σε σημείο που ένας εξ αυτών έκανε κούρεμα με τη μορφή του 19χρονου Γάλλου, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του Γουέμπι.

Το NBA Draft 2023 πλησιάζει και οι Σπερς έχουν την πρώτη επιλογή. Δεν είναι, λοιπόν, δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά θα γίνει πολύ σύντομα κάτοικος Σαν Αντόνιο. Πριν καν πατήσει όμως το πόδι του στο NBA, ο Γάλλος σέντερ έχει καταφέρει να προκαλέσει φρενίτιδα.

Σε τέτοιο σημείο που ένας από τους πλέον φανατικούς οπαδούς των Σπερς, ο Μαρκ Μπουρνέτ, πήγε σε έναν από τους κορυφαίους μπαρμπέριδες του Τέξας, στον Μίστερ Τζο Μπάρμπερ, και του ζήτησε να τον κουρέψει, σχεδιάζοντας τη μορφή του 19χρονο παιδιού θαύματος στο κεφάλι του.

Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό το εν λόγω κούρεμα δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάπως έτσι υπέπεσε και στην αντίληψη του ίδιου του Γουεμπανιαμά, ο οποίος ανέβασε ένα Instagram Story με τον Μαρκ Μπουρνέτ και έγραψε: "ΔΕΝ φέρω ευθύνη. Σας το ορκίζομαι", κάνοντας tag τόσο τους Σπερς, όσο και το ίδιο το NBA.

TAGS VIRAL ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ