ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όντεντ Κάτας για το "Παύλος Γιαννακόπουλος": "Τουρνουά υψηλού επιπέδου για να δούμε πού βρισκόμαστε"

Όντεντ Κάτας για το "Παύλος Γιαννακόπουλος": "Τουρνουά υψηλού επιπέδου για να δούμε πού βρισκόμαστε"
PRINTSCREEN

Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Μακάμπι στο 4ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και αφού αρχικά είπε καλά λόγια για τον σπουδαίο παράγοντα των "πράσινων" στάθηκε στην σημασία που έχει για την ομάδα του η συμμετοχή της σε αυτό.

Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην συμμετοχή της Μακάμπι στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" (23-24/9) που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός και θα συμμετάσχουν ακόμα η Αναντολού Εφές και η Αρμάνι Μιλάνο, μιλώντας τόσο για τον σπουδαίο παράγοντα, όσο και για την σημασία του τουρνουά για την ομάδα του.

Αναλυτικά ο τεχνικός της Μακάμπι δήλωσε: "Η Μακάμπι είναι χαρούμενη που θα λάβει μέρος στο τουρνουά στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα την σεζόν 1999/2000.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αλλά σαν ομάδα μας αρέσει που θα συμμετέχουμε σε ένα τουρνουά μπάσκετ υψηλού επιπέδου και να δούμε πού βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας μας, που από μόνη της μας δυσκόλεψε πολύ φέτος

Ας το διασκεδάσουμε, θα τα πούμε εκεί και ευχόμαστε να το απολαύσουμε".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ